Домаћа јабуковача, по којој су познати крајеви у околини Ивањице одакле и убирамо наше плодове јабуке. С поносом тврдимо да српска јабуковача не заостаје нимало за прослављеним француским калвадосом, али није дозвољено да је тако назовемо, јер је то име резервисано само за брендије, који се праве у француској области Калвадос. Ова ракија се производи према традиционалној рецептури уз поштовање савремених норми и стандарда квалитета.
Домаћа јабуковача, по којој су познати крајеви у околини Ивањице одакле и убирамо наше плодове јабуке. С поносом тврдимо да српска јабуковача не заостаје нимало за прослављеним француским калвадосом, али није дозвољено да је тако назовемо, јер је то име резервисано само за брендије, који се праве у француској области Калвадос. Ова ракија се производи према традиционалној рецептури уз поштовање савремених норми и стандарда квалитета.