Рецепт за нашу домаћу ракију од кајсије почиње одабиром најквалитетнијих плодова кајсије из брдско-планинских крајева Шумадије. Приликом печења ракије се водимо традиционалном производњом уз поштовање савремених норми и стандарда квалитета. Током обраде издвајамо коштицу, како бисмо добили раскошан и богат укус, али и значајно умањили проценат метил алкохола, познатог кривца за мамурлук.
Рецепт за нашу домаћу ракију од кајсије почиње одабиром најквалитетнијих плодова кајсије из брдско-планинских крајева Шумадије. Приликом печења ракије се водимо традиционалном производњом уз поштовање савремених норми и стандарда квалитета. Током обраде издвајамо коштицу, како бисмо добили раскошан и богат укус, али и значајно умањили проценат метил алкохола, познатог кривца за мамурлук.