Производња наше домаће кајсијеваче почиње одабиром најквалитетнијих плодова кајсије из брдско-планинских крајева Шумадије. Током печења ракије се водимо старим начелима производње уз максимално поштовање савремених норми и стандарда квалитета. Приликом обраде одвајамо коштице, како би ракија добила раскошан и богат укус, али уз значајно умањен проценат метил алкохола, који се често окривљује за изазивање мамурлука.
Производња наше домаће кајсијеваче почиње одабиром најквалитетнијих плодова кајсије из брдско-планинских крајева Шумадије. Током печења ракије се водимо старим начелима производње уз максимално поштовање савремених норми и стандарда квалитета. Приликом обраде одвајамо коштице, како би ракија добила раскошан и богат укус, али уз значајно умањен проценат метил алкохола, који се често окривљује за изазивање мамурлука.